Cina asrama Pikeun Pertambangan di Australia Manufacturers na suppliers | Xinguangzheng

ahli Parancah

20 Taun Manufaktur Garapan

Asrama Pikeun Pertambangan di Australia

Pondok Description:

Asrama pikeun Pertambangan di australia diwangun dina 2013, ukuran modular pikeun tiap imah geus 14m × 3.5m × 3m. Pigura utama struktur baja lampu, bahan insulasi nyaeta glasswool, plasterboard fireproof dipaké pikeun témbok interior nepi pastikeun sagalana geus minuhan pinuh ku standar Australia. Gurat corrugated penampilan témbok ngarancang nyaeta modern. 

 


jéntré produk

Tags produk

Proudut Pedaran
asrama pikeun Pertambangan di australia diwangun dina 2013, ukuran modular pikeun tiap imah geus 14m × 3.5m × 3m. Pigura utama struktur baja lampu, bahan insulasi nyaeta glasswool, plasterboard fireproof dipaké pikeun témbok interior nepi pastikeun sagalana geus minuhan pinuh ku standar Australia. Gurat corrugated penampilan témbok ngarancang nyaeta modern.
Prouduts Tembongkeun

20170228249645

Service kami

20170228984874

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

20170228667821 20170228770800 20170228777840 20170228943510


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!