ahli Parancah

20 Taun Manufaktur Garapan

tentang Kami

wilujeung sumping

Qingdao Xinguangzheng Steel Struktur Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional di lawang Industrial, gudang, workshop, imah prefabricated, imah wadahna, imah ternak jeung sajabana Sedengkeun pikeun ayeuna, urang kudu 20 taun pangalaman tur kaala dina CE, ISO, BV na TUV certifications.
Kami koneng gede anu boga sistem manufaktur sakabeh, anu abilities sahiji fasilitas jeung produk ngarojong relevan produksi jeung ngolah. Ogé Xinguangzheng mangrupa ahli dina méré solusi proyék struktur baja turnkey terpadu kaasup survey, desain, pabrik jeung instalasi sakuliah dunya.

maca deui

News & Kajadian

kana kami
maca deui

certifications

kaajenan

WhatsApp Online Chat!