ahli Parancah

20 Taun Manufaktur Garapan

tentang Kami

wilujeung sumping

Qingdao Xinguangzheng Steel Struktur Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional di lawang Industrial, gudang, workshop, imah prefabricated, imah wadahna, imah ternak jeung sajabana Sedengkeun pikeun ayeuna, urang kudu 20 taun pangalaman tur kaala dina CE, ISO, BV na TUV certifications.
Kami koneng gede anu boga sistem manufaktur sakabeh, anu abilities sahiji fasilitas jeung produk ngarojong relevan produksi jeung ngolah. Ogé Xinguangzheng mangrupa ahli dina méré solusi proyék struktur baja turnkey terpadu kaasup survey, desain, pabrik jeung instalasi sakuliah dunya.

maca deui

News & Kajadian

kana kami
  • What is Steel Building
    What is Steel Building
    19-11-04
    A steel building is a metal structure fabricated with steel for the internal support and for exterior cladding, as opposed to steel framed buildings which generally use other materials for floors, ...
  • Xinguangzheng·Integration of animal husbandry and breeding
    Xinguangzheng·Integration of animal husba...
    19-08-16
    Layer  poultry Feed at ease, live comfortably Layer Poultry·Appearance Egg is a kind of cheap and good animal protein food. Because of its high protein, low fat, low calorie, high absorptivity an...
  • XINGUANGZHENG ngagunakeun "baja struktur +" To connect Afrika - "aya Industri Tilelep, ngan Tilelep pamikiran"
    XINGUANGZHENG ngagunakeun "baja STRUC ...
    19-08-01
    Qingdao Xinguangzheng Steel Struktur Co., Ltd. resmi dimimitian pangwangunan hiji bengkel di Ethiopia di mimiti Oktober 2018. Ti lawang na jandéla mun hawa-udar mun cocog calakan, et ...
maca deui

certifications

kaajenan

WhatsApp Online Chat!