ahli Parancah

20 Taun Manufaktur Garapan

tentang Kami

wilujeung sumping

Qingdao Xinguangzheng Steel Struktur Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional di lawang Industrial, gudang, workshop, imah prefabricated, imah wadahna, imah ternak jeung sajabana Sedengkeun pikeun ayeuna, urang kudu 20 taun pangalaman tur kaala dina CE, ISO, BV na TUV certifications.
Kami koneng gede anu boga sistem manufaktur sakabeh, anu abilities sahiji fasilitas jeung produk ngarojong relevan produksi jeung ngolah. Ogé Xinguangzheng mangrupa ahli dina méré solusi proyék struktur baja turnkey terpadu kaasup survey, desain, pabrik jeung instalasi sakuliah dunya.

maca deui

News & Kajadian

kana kami
  • How to Avoid Mistakes in Steel Structure ...
    21-05-29
    1.The positioning axis and supporting surface elevation of the foundation are out of tolerance The positioning axis of the foundation and the elevation of the s...
  • TOP 10 key points of frame during steel s...
    21-04-30
    一. Steel column installation for steel structure construction 1. Installation sequence of steel column: ① Foundation setting out → ② binding → ③ hoisting → ④ correction →...
  • Steel Structure Water Factory Complete
    Steel Structure Water Factory Complete
    21-04-06
    Congratulations to our friends in Ethiopia, the construction of the steel structure water factory and water production line are completed, inaugurated successful! ...
maca deui

certifications

kaajenan

WhatsApp Online Chat!