China asrama FOR tambang IN Australia Produsen lan Suppliers | Xinguangzheng

pakar Scaffolding

20 Taun Manufacturing Pengalaman

Asrama FOR tambang IN Australia

Keterangan Singkat:

Asrama kanggo tambang ing australia dibangun ing 2013, ukuran modul kanggo saben omah iku 14m × 3.5m × 3M. pigura yaiku struktur baja cahya, materi jampel punika glasswool, plasterboard tahan geni digunakake kanggo tembok interior kanggo nggawe manawa kabeh iku lengkap tundhuk karo standar Australia. Lateral corrugated katon tembok ngrancang modern. 

 


Detail produk

Tags Product

Proudut Description
Dormitory kanggo tambang ing australia dibangun ing 2013, ukuran modul kanggo saben omah iku 14m × 3.5m × 3M. Pigura yaiku struktur baja cahya, materi jampel punika glasswool, plasterboard tahan geni digunakake kanggo tembok interior kanggo nggawe manawa kabeh iku lengkap tundhuk karo standar Australia. Lateral corrugated katon tembok ngrancang modern.
Prouduts Show

20170228249645

Service kita

20170228984874

Detail

20170228667821 20170228770800 20170228777840 20170228943510


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!