pakar Scaffolding

20 Taun Manufacturing Pengalaman

Qingdao Xinguangzheng Steel Structure Co., Ltd. punika Produsèn profesional ing lawang Industrial, mining, workshop, house prefabricated, house sing, house unggas lan sapiturute Dene saiki, kita duwe 20 taun pengalaman lan angsal CE, ISO, BV lan TUV Sertifikasi.
Kita rombongan gedhe kang wis sistem Manufaktur kabèh, ing kabisan fasilitas lan produk ndhukung cocog produksi lan Processing. Uga Xinguangzheng ahli nyediakake solusi project struktur baja turnkey terpadu kalebu survey, desain, Pabrik lan instalasi ing saindhenging donya.

maca liyane

News & Events

menyang kita
maca liyane

Tampilan Online Chat!